De Handel & de Handelsco. van Wenzhouchiefstone, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit MIG MAG lassen Machine voor verkoop
De machine die kwaliteit merken is goed, en de prijs is aangewezen.

—— Peter

De kwaliteit is zeer goed. De verkoper besteedt grote aandacht aan de verpakking. Er is geen schade. De verkoper leidt geduldig de verrichting van de machine.

—— M. Smith

Ik ben online Chatten Nu

Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

1 2 3
Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd. Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd. Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Tanky
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

Wij, Co. van Wenzhou Chiefstone C&T, Ltd de Fabrikant van a/k/a Sinoweld en Exporteur zijn een gespecialiseerde fabrikant van lassenproducten in China. Behalve onze eigen producten, hebben wij zeer dichte en op lange termijn verhouding met veel de belangrijke fabrikanten van lassenproducten in China. Wij kunnen allerlei lassenproducten, zoals lassenmachines, de snijmachines van het luchtplasma, lassen of scherpe toortsen, veiligheidsvoorraden, lassen voor consumptie geschikte materialen en een anderen, van ISO9001, Ce, ANSI, CSA-certificatie, en mariene certificatie voor Mig-Draad, zoals Lloyds, ABS, OB, enz. voorzien. Onze producten bezitten superieure kwaliteit overeenkomstig Europese norm maar geeft Chinese concurrerende prijs. Ook, zal onze one-stop winkelende dienst beduidend de tijd en de kosten van onze klanten drukken. Wij kunnen de beste keus voor uw vraag van lassenproducten geven. Aldus, wordt ons bedrijf hoogst toegejuicht in de wereldmarkt.

 

Het belangrijkste ding is dat onze producten gewaarborgd zijn. Tijdens de productie en vóór verzending, zullen wij naar de workshop of de samengewerkte fabrieken gaan controleren, om ervoor te zorgen dat alles fijn is. Wij werken enkel als uw eigen bureau in China! Wij zijn uw ogen.

 

In het verleden meer dan 15 jaar, hebben wij waardevolle ervaring in het produceren van en het uitvoeren van lassenproducten geaccumuleerd. Deze rijke ervaring maakt ons bedrijf zich snel met een jaarlijks verkoopvolume meer dan 10 miljoen dollar ontwikkelen. Voorts houdt ons bedrijf nooit op verlenend de beste dienst voor onze klanten overzee. De afgelopen jaren, hebben wij opeenvolgend ons product in AWS-Lassen tonen in Amerika getoond en ESSEN toont in Duitsland. Onze klanten zijn over de hele wereld.

Om samen te vatten, omvatten de zeven opvallende voordelen van ons bedrijf de volledige waaier van lassenproducten, geschikte levering, de perfecte diensten, koppelen de snelle zaken systeem, ervaren en efficiënte werknemers, concurrerende die prijs op gewaarborgde kwaliteit wordt gebaseerd, evenals de geavanceerde communicatie methodes als e-mail, fax, telefoon, skype, en een anderen terug.

 

Het grootste deel van onze klanten zijn de belangrijke handelsmaatschappij in lassenproducten. Met onze ervaring in lassen, helpen wij altijd onze klant om gehele reeks lassenproducten te ontwikkelen die voor hun markt geschikt zijn. De hoop zou u spoedig één van onze getaxeerde klanten zijn.

Contactgegevens
Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

Tel.: 86-577-8865-8821

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)