De Handel & de Handelsco. van Wenzhouchiefstone, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit MIG MAG lassen Machine voor verkoop
De machine die kwaliteit merken is goed, en de prijs is aangewezen.

—— Peter

De kwaliteit is zeer goed. De verkoper besteedt grote aandacht aan de verpakking. Er is geen schade. De verkoper leidt geduldig de verrichting van de machine.

—— M. Smith

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De zeven opvallende voordelen van ons bedrijf omvatten de volledige waaier van lassenproducten, geschikte levering, de perfecte diensten, koppelen de snelle zaken systeem, ervaren en efficiënte werknemers, concurrerende die prijs op gewaarborgde kwaliteit wordt gebaseerd, evenals de geavanceerde communicatie methodes als e-mail, fax, telefoon, skype, en een anderen terug.

   

  Onze producten zijn gewaarborgd. Tijdens de productie en vóór verzending, zullen wij naar de workshop of de samengewerkte fabrieken gaan controleren, om ervoor te zorgen dat alles fijn is. Wij werken enkel als uw eigen bureau in China! Wij zijn uw ogen.

   

  Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

  Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Co. van Wenzhouchiefstone C&T, Ltd de Fabrikant van a/k/a Sinoweld en Exporteur is een gespecialiseerde fabrikant van lassenproducten in China. Behalve onze eigen producten, hebben wij zeer dichte en op lange termijn verhouding met veel de belangrijke fabrikanten van lassenproducten in China.

 • R & D

  Verstrek de professionele Producten onze opdracht is en wij het in ons hart houden. Onze R&D-teams wijden het grootste deel van hun tijd in het ontwikkelen van en het testen van onze producten, en het vergt weken zelfs voor het één enkele eigenschap te verzekeren testen het product gekwalificeerd is. Onze producten zijn gewaarborgd.

Contactgegevens
Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

Tel.: 86-577-8865-8821

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)